Fragt / forsendelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fragt-omkostninger:

Hos ChairZone.dk leverer vi frit i Danmark til bro faste øer, såfremt en transporten kræver færge leverer vi efter tilbud.

Levering:

– Du har stor indflydelse på hvilken dag du vil have leveret.

– Du kan altid få professionel montagehjælp.

– Du kan altid ringe og få vejledning undervejs, hvis du selv samler møblerne.

Vi leverer møbler via et landsdækkende net af vognmænd. Hver leverance vil blive lagt ind på en forudbestemt rute, hvor den eksakte rækkefølge bliver afgjort af fragtmanden under hensyntagen til blandt andet antallet stop og geografisk placering. Det er derfor ikke muligt for os at forudsige det præcise tidspunkt for leverancen. Denne fleksibilitet sikrer, at vi kan holde transportomkostningerne nede og dermed tilbyde kunden den rigtige pris på varerne og ikke mindst skåne miljøet mest muligt.

Som udgangspunkt leveres møblerne til fortovskant, lager eller gadedør, og de bæres ikke yderlige ind eller op på en etage.

Der er mulighed for at tilkøbe montage på alle produkter, og her kommer der en montør med en mindre servicevogn, og klarer alle dele, inkl. oprydning og affald.

Har du bestilt møbler fra flere forskellige producenter kan det blive leveret af flere forskellige lastbiler.

De leverer varen, så langt som deres palleløfter kan køre. kantstene, trapper, grus, nedkørsler mm. kan have indflydelse på dette.

Til private adresser bliver møblerne leveret med mindre vognmænd, DSV, eller anden aktuel transportør, som vi booker.

Vi har ansvaret for varen indtil den er leveret og modtaget på adressen.

Det er meget VIGTIGT, at du som kunde tjekker, at du modtager varen i god og uskadt behold. Såfremt der findes synlige skader på emballage SKAL dette noteres på fragt dokumentet og dette meddeles snarrest til ChairZone pr. email, meget gerne med foto dokumentation.

Her kan du kan læse vores handelsbetingelser[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]